Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldogság minden méretben

A világ kerek szemmel. Molett, duci, dagi, kövér... Tudomásul kell vennünk, hogy méreteink miatt nem vagyunk másodrangúak. Anyák, apák, testvérek, gyerekek, férjek, feleségek, tanárok, orvosok, ügyvédek: mindenhol ott vagyunk, és hatással vagyunk mások életére. Küldetésünknek tartjuk, hogy kiterjedt támogatói hálózatot hozzunk létre kerekded formákkal rendelkező társainknak. Célunk, hogy ismeretterjesztő és szórakoztató cikkeken keresztül nyújtsunk inspirációt és motivációt, adjunk tanácsot öltözködéssel, táplálkozással, életmóddal, szemlélettel kapcsolatban.

Kövesd friss híreinket!

Hogy lett gömbölyű?

Erről volt szó eddig:

Legfrissebbek

Maradj képben!

Linkblog

"Kövér Madonna" - Beth Ditto szexibb, mint Britney Spears!

2011.02.21. 13:44 Ez így gömbölyű...

 

A klipp sikere, és az MTV cikke egyértelműen igazolja a tendenciát, ami végigsöpör a divat világán is. Lassan talán sikerülhet kigyomlálni a fejekből a mélyen elültetett sztereotípiákat? Ledönthetők a falak, amik annyi embert tartanak bezárva, kiközösítve? Pedig mi vagyunk ám többen! (Ha máshogy nem, kilóra tuti :D)


Beth Ditto - I Wrote The Book - Official Music Video found on Dance

 

Neked hogy tetszik?

2 komment

Címkék: britney spears klip madonna szexi kövér beth ditto

A bejegyzés trackback címe:

https://ezigygombolyu.blog.hu/api/trackback/id/tr662676943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mywall · http://www.mywall.hu 2011.02.21. 22:41:05

Kimondottan jól áll neki, nagyon szexi! Egyszer Rómában fotóztam a buszon egy ehhez hasonló hölgyet. Kevés volt a fény, ezért a fotó nem lett valami jó, de csináltam belőle egy fotógrafikát, majd megmutatom.

Ez így gömbölyű... 2011.02.21. 22:48:03

Ha ilyet látok, úgy érzem: bárkit "meg lehet csinálni", azaz ki lehet hozni belőle a legtöbbet, ami valójában saját maga.
süti beállítások módosítása